početna - Moj život bez zraka nagrađen u Palm Springsu i Berlinu

Moj život bez zraka nagrađen u Palm Springsu i Berlinu

Četrvrtak, 19.04.2018
            

'Moj život bez zraka' Bojane Burnać slavio je na dva festivala. Na sedmom izdanju American Documentary Film Festivala koji se održavao od 6. do 14. travnja u kalifornijskom Palm Springsu, film je osvojio nagradu za najbolji međunarodni dugometražni dokumentarac (Best International Feature). Tročlani žiri festivala Signes de Nuit / Zachen der Nacht koji je održan u Berlinu od 7. do 9.4., proglasio je Moj život najboljim dokumentarnim filmom berlinskog izdanja (Documentary section - Main Award). Film je trenutno u kino distribuciji u Hrvatskoj, a uskoro će krenuti na kino-turneju i u Srbiji i Sloveniji. 

Moj život bez zraka nagrađen u Palm Springsu i Berlinu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media