početna - Projekcija završnih filmova sedme po redu Škole dokumentarnog filma

Projekcija završnih filmova sedme po redu Škole dokumentarnog filma

Ponedeljak, 21.05.2018
            

U petak 25. svibnja u Art-kinu Grič s početkom u 19 sati održat će se svečana projekcija završnih dokumentarnih filmova nastalih na ovogodišnjoj sedmoj po redu Školi dokumentarnog filma. Škola dokumentarnog filma, održala se od 3. listopada 2017. do 28. veljače 2018. u Zagrebu. Ovogodišnje izdanje Škole pohađalo je desetero polaznika koji su savladali sva potrebna znanja za kompletnu produkciju dokumentarnog filma, pod mentorstvom Ane Hušman, Igora Bezinovića, Nebojša Slijepčevića, Olivera Sertića i Hrvoslave Brkušić.

Projekcija završnih filmova sedme po redu Škole dokumentarnog filma

Polaznici i polaznice su svoja znanja usavršavali i s brojnim domaćim i stranima profesionalcima i dokumentaristima: snimateljicom Dinkom Radonić, redateljicom Katerinom Dudom, dizajnerom zvuka Ivanom Zelićem, srbijanskim multimedijalnim umjetnikom Milošem Tomićem, francuskim redateljem i montažerom Jean-Gabriel Périotom i producentom Tiborom Keserom.
 
Ovogodišnji polaznici i polaznice su: Bogdanović Nikolina, Jurinčić Sara, Glavaš Ivor ,Klemenčić Hrvoje, Kovačić Aron, Molina Yuliya, Pavleković Preis Sara, Sidorov Mia, Šavrljuga Mirela i Škoro Ivana Emily.
 
 
Ulaz je besplatan, a nakon projekcija predviđeno je druženje s polaznicima i voditeljima programa.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media