početna - Slovenska premijera Dana ludila u Izoli i dalmatinska u Splitu

Slovenska premijera Dana ludila u Izoli i dalmatinska u Splitu

Srijeda, 06.06.2018
            

Dugometražni dokumentarac 'Dani ludila' Damiana Nenadića imat će u četvrtak, 7.6., slovensku premijeru u glavnom programu fantastičnog festivala Kino otok / Isola Cinema u primorskom gradu Izola. Kino otok prikazat će i 'Playing Men' Matjaža Ivanišina te najnoviji kratkiš Ivana Ramljaka 'Brodovi i dalje ne pristaju'. 'Dani ludila' odmah nakon Izole putuju na platno Festivala mediteranskog filma Split gdje će 11.6. biti prikazani u sklopu međunarodne dugometražne konkurencije. Film je nastao u produkciji Restarta u koprodukciji sa slovenskim Petra Pan Filmom. Splitski FMFS je u natjecateljski program hrvatskog kratkog filma Ješke uvrstio još jedan Ramljakov dokumentarno-eksperimentalni esej, 'Mezostajun'. 

Slovenska premijera Dana ludila u Izoli i dalmatinska u Splitu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media