početna - ...filmovi u Podgorici i Beogradu!

...filmovi u Podgorici i Beogradu!

Petak, 08.06.2018
            

U ovom trenutku, u programima nekoliko festivala u regiji nalaze se filmovi nastali u produkciji ili koprodukciji Restarta. Uz već spomenute Izolu i Split, od 5. do 12.6. na nekoliko lokacija u Podgorici (Crna Gora) odvija se 9. izdanje Underhillfesta. U konkurenciji za Maslačak za najbolji regionalni film nalaze se 'Moj život bez zraka' Bojane Burnać i 'Playing Men' Matjaža Ivanišina. Od 6. do 10.6. u Domu kulture Studentski grad u Beogradu održava se festival muzičkog dokumentarnog filma Dok'n'Ritam gdje će srpsku premijeru imati 'Moj svijet je naopačke' Petre Seliškar nastao u slovensko-makedonsko-hrvatskoj koprodukciji.  

...filmovi u Podgorici i Beogradu!

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media