početna - Moj svijet je naopačke najbolji međunarodni dokumentarac Dok n Ritam festivala

Moj svijet je naopačke najbolji međunarodni dokumentarac Dok n Ritam festivala

Utorak, 12.06.2018
            

'Moj svijet je naopačke' Petre Seliškar (Petra Pan Film Production - SI, PPFP - MK i Restart - HR), srpsku premijeru imao je prošli tjedan na festivalu muzičkog dokumentarnog filma Dok n Ritam  u Beogradu , a odande nam je upravo došla sjajna vijest. Film je odlukom tročlanog žirija, Morane Komljenović, Maje Cvetković i Dejana Dabića, proglašen najboljim dokumentarcem u međunarodnoj selekciji. Žiri je nagradu obrazložio sljedećim riječima: 'Polazeći od legendarnog slovenačkog multimedijalnog umetnika Frane Milčinskog-Ježeka, film s lakoćom transcendira vreme i prostor, te uranja gledaoce u nadrealnu konstrukciju nove umetničke stvarnosti.' Za otprilike mjesec i pol na svjetlo dana izaći će i soundtrack filma na vinilu u izdanju PDV Recordsa, a u međuvremenu film možete pogledati na našoj VOD platformi volimdokumentarce!

Moj svijet je naopačke najbolji međunarodni dokumentarac Dok n Ritam festivala

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media