početna - Sedam Restartovih filmova na Danima hrvatskog filma

Sedam Restartovih filmova na Danima hrvatskog filma

Subota, 16.06.2018
            

U programu 27-ih Dana hrvatskog filma koji se održavaju na nekoliko zagrebačkih lokacija, ove je godine sedam Restartovih filmova. Ivanu Ramljaku uvrštena su čak tri. U konkurenciji eksperimentalnog filma našli su se 'Mezostajun' i 'Brodovi i dalje ne pristaju', a u dokumentarnoj 'Dom boraca' nastao u koprodukciji Akademije dramske umjetnosti i Restarta. U dokumentarnom natjecateljskom programu odabrani su i 'Moj život bez zraka' Bojane Burnać i 'Mama zašto plačeš' Vladimire Spindler nastao na Školi dokumentarnog filma 2016/2017. U popratnom programu Izvan okvira je 'Playing Men' Matjaža Ivanišina (slovenski Nosorogi u koprodukciji s Restartom), a u sekciji Više od igre - nogomet u hrvatskom filmu 'Kelti' Đure Gavrana (Restart i ADU) iz 2011. godine.   

Sedam Restartovih filmova na Danima hrvatskog filma

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media