početna - 16. Liburnia Film Festival objavio program

16. Liburnia Film Festival objavio program

Ponedeljak, 30.07.2018
            

Organizatori 16. izdanja Liburnia Film Festivala, festivala hrvatskog dokumentarnog filma čiji je Restart ponosni suorganizator, objavili su kojih će se 18 najsvježijih dokumentaraca naći na velikom platnu Ljetne pozornice Opatija od 20. do 24. kolovoza 2018. Svježi program uključuje čak pet svjetskih (Vladimir Gojun, Ana Opalić, Bojan Mrđenović, Elvis Lenić i Nika Obučina) i dvije hrvatske premijere (Ranko Pauković i Senka Domanović) koji će se uz ostale boriti za sedam festivalskih nagrada. Četiri filma nastala u produkciji Restarta na programu su zadnjeg dana festivala, izvan konkurencije. Riječ je o filmovima 'Srbenka' Nebojše Slijepčevića i 'Dani ludila' Damiana Nenadića te dva filma nastala na zadnjoj Školi dokumentarnog filma, '3. rujna 2015.' Sare Jurinčić i 'Mjesto s kojega vam pišem pisma' Nikoline Bogdanović. Restart će sudjelovati i u edukacijskim programima, a prijave za iste će početi uskoro. 

16. Liburnia Film Festival objavio program

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media