početna - Srbenka u utrci za Europsku filmsku nagradu!

Srbenka u utrci za Europsku filmsku nagradu!

Subota, 18.08.2018
            

Europska filmska akademija objavila je listu 15 najboljih ovogodišnjih europskih dokumentarnih ostvarenja, a među njima je i 'Srbenka' Nebojše Slijepčevića. Od ukupno 15 filmova na tzv. short-listi, njih pet bit će odabrano za sužbenu nominaciju za europski Oskar. Ovo je ujedno i prvi put da se hrvatski dokumentarac našao u ovako prestižnom društvu.

Srbenka u utrci za Europsku filmsku nagradu!

Europska filmska akademija objavila je listu 15 najboljih ovogodišnjih europskih dokumentarnih ostvarenja, a među njima je i 'SrbenkaNebojše Slijepčevića. Od 15 nominiranih ostvarenja iz cijele Europe članovi Akademije odabrat će njih pet, a svečana dodjela nagrade za najbolji 'Europski dokumentarac 2018' održat će se 15. prosinca u Sevilli u Španjolskoj.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media