početna - Srbenki Srce Sarajeva!

Srbenki Srce Sarajeva!

Subota, 18.08.2018
            

Prvo Srce Sarajeva za Restart u kategoriji dokumentarnog filma! Dokumentarni žiri Sarajevo Film Festivala na čelu s Leenom Pasanen, direktoricom festivala dokumentranog filma iz Leipziga, ocijenio je kako je 'Srbenka' Nebojša Slijepčevića zaslužio nagradu zbog svog intrigantnog suočavanja s teškim pitanjima iz prošlosti. Osim žirija, Srbenku je, s ocjenom 4.76, najboljim filmom dokumentarnog programa proglasila i publika. Na koprodukcijskom marketu Cinelink, producenti projekta 'Fiume o Morte!' Igora Bezinovića osvojili su EAVE stipendiju.

Srbenki Srce Sarajeva!

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media