početna - Dani ludila i Srbenka na DOK Leipzigu

Dani ludila i Srbenka na DOK Leipzigu

Ponedeljak, 29.10.2018
            

'Dani ludila' Damiana Nenadića i 'Srbenka' Nebojše Slijepčevića uvršteni su u službeni program 61. izdanja velikog DOK Leipziga. Oba filma imat će dvije projekcije u sklopu International Programa i za oba će to biti njemačka premijera. 'Dane ludila' predstaviti će redatelj i producent filma Oliver Sertić, a 'Srbenku' Slijepčević i producentica Vanja Jambrović. Slijepčević, Nenadić i Sertić sudjelovat će i u posebnom panelu 'Post Yugoslavia: New Nationalisms?' koji će moderirati glavni selektor festivala Ralph Eue. Inače, ove godine u programu je čak sedam hrvatskih filmova u različitim sekcijama, što je rekordna godina za hrvatski dokumentarac.

Dani ludila i Srbenka na DOK Leipzigu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media