početna - Srbenka na najvećem festivalu dokumentaraca na svijetu

Srbenka na najvećem festivalu dokumentaraca na svijetu

Srijeda, 21.11.2018
            

Nakon niza značajnih festivalskih prikazivanja (DOK LeipzigJi.hlava IDFF...) i više od 10 osvojenih nagrada, 'Srbenkina' nizozemska premijera održava se na najznačajnijem festivalu dokumentarnog filma na svijetu. International Documentary Festival Amsterdam - popularna IDFA, Srbenku je smjestila u program Best of Fests u kojemu prikazuju vrhunska dokumentarna ostvarenja koja se zbog uvjeta praizvedbe nisu mogla uklopiti u glavni program, a koja su na najvećim festivalima diljem svijeta dokazala svoju vrijednost. Premijeri će prisustvovati redatelj Nebojša Slijepčević i producentica Vanja Jambrović. Film je dostupan i na marketu Docs for Sale kao dio East Silver Caravana, delegacije češkog Instituta dokumentarnog filma (IDF).

Srbenka na najvećem festivalu dokumentaraca na svijetu

'Srbenka' će biti prikazana u sljedećim terminima:
22. 11. 2018. u EYE Cinema te
25. 11. 2018. u De Balie - Grote Zaal.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media