početna - Dani ludila u Beogradu i Sarajevu

Dani ludila u Beogradu i Sarajevu

Ponedeljak, 26.11.2018
            

'Dani ludila' Damiana Nenadića imat će srpsku premijeru, 27.11., na 24. Festivalu autorskog filma u Beogradu u sklopu natjecateljskog programa 'Hrabri Balkan'. Film će predstaviti producent Oliver Sertić, koji će nakon projekcije odgovarati na pitanja gledatelja. Odmah nakon Beograda na redu je bosanskohercegovačka premijera, u programu 13. izdanja Pravo ljudski Film Festivala u Sarajevu u sklopu programa 'Nutarnji pogled: Film i uznemireni um'. Na istom festivalu, u programu 'Re:Versus' bit će prikazan i 'Dom boraca' Ivana Ramljaka

Dani ludila u Beogradu i Sarajevu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media