Ostale radionice i projekti

Ostale radionice i projekti

Restart uz stalne edukacijske programe provodi brojne jednokratne i posebno osmišljene radionice i projekte iz područja filmskog stvaralaštva za različite dobne skupine. 

Osmišljavamo i provodimo radionice i programe koji polaznike uče vještinama potrebnim za filmsko i video stvaralaštvo: osnovama snimanja, montaže slike i zvuka, produkcije, dramaturgije i režije. Dosadašnju suradnju ostvarili smo s mnogobrojnim udrugama, festivalima, organizacijama te otvorenim ucilištima.
Ostvarene suradnje i stečeno iskustvo u edukativnim projektima i radionicama možete pronaći u arhivi.
Edukacijski projekti / Arhiva

Sve upite oko mogućnosti suradnje kao i dodatne informacije uputite voditeljicama edukacijskog programa Restarta.

 

 

 

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media