početna - Muzej Revolucije i Govori da te vidim na festivalu IDFA

Muzej Revolucije i Govori da te vidim na festivalu IDFA

Četrvrtak, 28.11.2019
            

Restartova manjinska koprodukcija dokumentarni projekt "Muzej Revolucije" u režiji Srđana Keče i u produkciji Vanje Jambrović sudjelovao je na IDFA Forumu od 25. do 28.11. 2019 gdje je predstavljen u sklopu "round table pitcha" te su redatelj i producentica održali 30-tak sastanaka sa zainteresiranim predstavnicima industrije dokumentarnog filma. Na Forum se ove godine prijavilo preko 700 dokumentarnih projekata iz cijeloga svijeta, a za sudjelovanje ih je odabrano njih 60. U sklopu IDFA filmskog festivala koji se u Amsterdamu održava od 20.11. do 01.12.2019 u natjecateljskoj kategoriji "First Appearance" svjetsku premijeru je imala i Restartova manjinska koprodukcija "Govori da te vidim" redateljice Marije Stojnić, a u ime Restarta na festivalu je sudjelovao koproducent filma Tibor Keser. U kategoriji "First Appearance" prikazano je sveukupno 12 dugometražnih filmova kojima je prikazivanje na IDFI bilo ili svjetska ili internacionalna premijera.    

Muzej Revolucije i Govori da te vidim na festivalu IDFA

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media