početna - Restartovi filmovi na njemačkim festivalima DOK.fest Munich i goEast

Restartovi filmovi na njemačkim festivalima DOK.fest Munich i goEast

Utorak, 05.05.2020
            

Restartovi filmovi nastavljaju svoj festivalski život usprkos pandemiji virusa Covid -19. Tako će Restartova manjinska koprodukcija "Govori da te vidim / Govori da bih te video" Marije Stojnić biti prikazana u sklopu Dok Panorama sekcije festivala DOK.fest München i biti će dostupan online u Njemačkoj od 7. do 24.5.2020., s obzirom da će festival ove godine imati isključivo online izdanje. Također, kratki dokumentarni film "3. rujna 2015." mlade redateljice Sare Jurinčić nastao kao njezin završni rad na Restartovoj Školi dokumentarnog filma dio je programa festivala goEast u Wiesbadenu kao dio posebnog programa nazvanog Rhein Mein Short Film Award. Dvadeseto izdanje goEast festivala također se održava online od 5. do 11.5.2020. 

Restartovi filmovi na njemačkim festivalima DOK.fest Munich i goEast

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media