početna - Cordon na radionici BDC Discoveries

Cordon na radionici BDC Discoveries

Utorak, 02.06.2020
            

Restartov novi dokumentarni projekt u razvoju, 'Cordon' Antona Mezulića, odabran je među sedam projekata novog izdanja programa za razvoj dugometražnih dokumentaraca s područja Balkana BDC Discoveries. S obzirom na trenutne Covid mjere, prvi session, umjestno u Sofiji, odvija se online, a trajat će od 1. do 12. lipnja 2020. Organizator treninga je Balkan Documentary Center, a predavači i tutori su Rada Šešić, Martička Božilova, Boris Mitić, Paul Powels, Tonislav Hristov, Ilian Metev, Dimitra Kouzi, Simone Baumann, Melody Gilbert, Carol Dysinger, Mridu Chandra i Alex Pearson. Uz individualne sastanke s tutorima, program se sastoji i od nekoliko posebnih tematskih masterclassa, projekcija i Q&A-a. BDC Discoveries organiziran je u tri sessiona sa završnim pitchingom, a druga dva, ukoliko to mjere popuste, odvijat će se u Prizrenu u kolovozu i Leipzigu u listopadu. Uz redatelja Antona Mezulića na radionici sudjeluje i izvršna producentica Suzana Erbežnik.

Cordon na radionici BDC Discoveries

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media