početna - Masterclass Radu Judea

Masterclass Radu Judea

Četrvrtak, 05.11.2020
            

Restart u suradnji sa Zagreb Film Festivalom organizira online masterclass majstora rumunjskog novog vala Radu Judea. "Nisam našao neki osobni filmski stil i siguran sam da ga nikada neću ni naći” polazni je autorov citat za razgovor kojeg će voditi hrvatski redatelj Igor Bezinović, o njegovim režijskim metodama pri radu na igranim i dokumentarnim filmovima. Masterclass se održava online u srijedu 11.11.2020. od 17 do 19 sati, a sve što je potrebno kako bi ga pratili je uključiti su u točno vrijeme na ZFF internet stranicu putem ovog linka ili kroz jednu od sljedećih Facebook stranica: Restart DocumentaryBaš volim dokumentarce ili Zagreb Film Festival.

Masterclass Radu Judea

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media