početna - Kritičari uvrstili "Srbenku" u TOP 10 hrvatskih dokumentaraca svih vremena

Kritičari uvrstili "Srbenku" u TOP 10 hrvatskih dokumentaraca svih vremena

Četrvrtak, 26.11.2020
            

Članovi Društva hrvatskih filmskih kritičara prošlog su mjeseca sudjelovali su u anketi o najboljim hrvatskim filmovima svih vremena. U žestokoj konkurenciji, Restartova "Srbenka" Nebojše Slijepčevića našla se na sedmom mjestu najboljih dokumentaraca, a ono na što smo posebno ponosni je to da je "Srbenka" najbolje plasnirani dugometražni dokumentarac na listi i jedini noviji film koji se probio u TOP 10 u svim rodovima u kojima se ocjenjivalo (igrani, dokumentarni, animirani). Više o cijeloj anketi možete saznati na ovom linku

Kritičari uvrstili

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media