početna - Masterclass snimatelja Igora Martinovića

Masterclass snimatelja Igora Martinovića

Srijeda, 02.12.2020
            

Restart vas poziva na online masterclass hrvatskog snimatelja Igora Martinovića, bivšeg studenta Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu koji već godinama radi u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je ostvario izuzetno respektabilnu snimateljsku karijeru. Masterclass pod naslovom "Od Oskarovskog "Čovjeka na žici" do Errola Morrisa, od Netflixove "Kuće od karata" do HBO serije "Autsajder" održava se online u petak 04.12.2020. od 18 do 20 sati, a moderirati će ga redatelj Nebojša Slijepčević. Sve što je potrebno kako bi pratili masterclass je uključiti su u točno vrijeme na YouTube kanal Restart Films  na ovom linku - https://bit.ly/3fQFuhP . Napominjemo također kako će  masterclass biti interaktivan i gledatelji će moći postavljati pitanja na chatu ispod YouTube Streaminga. 

Masterclass snimatelja Igora Martinovića

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media