početna - Muzej Revolucije na radionici Last Stop Trieste

Muzej Revolucije na radionici Last Stop Trieste

Četrvrtak, 21.01.2021
            

Za vrijeme održavanja Trieste Film Festivala, od 25. do 29. siječnja odvija se i njihov industrijski program When East Meets West 2021., ove godine u online izdanju. U sklopu potprograma Last Stop Trieste, namijenjenom uskoro završenim filmovima, bit će predstavljen i dugometražni dokumentarni projekt "Muzej Revolucije" Srđana Keče koji nastaje u produkciji Restarta i srpskog Uzroka u koprodukciji s češkom kućom Nutprodukce. Prezentacija projekata odvija se pred pedeset međunarodnih Sales Agenata i distributera, festivalskih selektora, TV urednika i drugih filmskih profesionalaca, a između ostalog imaju šansu osvojiti nagrade HBO Europe, Flow Digital Cinema i First Hand Fund-a. Popis svih sudionika i više detalja možete pronaći ovdje.

Muzej Revolucije na radionici Last Stop Trieste

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media