početna - Muzej Revolucije nagrađen na Last Stop Trieste 2021

Muzej Revolucije nagrađen na Last Stop Trieste 2021

Četrvrtak, 04.02.2021
            

Projekt dugometražnog dokumentarnog filma "Muzej Revolucije" redatelja, scenarista i snimatelja Srđana Keče i montažerke Hrvoslave Brkušić, koji je predstavljen u industrijskom programu Last Stop Trieste, osvojio je nagradu Flow Digital Cinema. Projekt produciraju Vanja Jambrović (Restart, Hrvatska) i Srđan Keča (Uzrok, Srbija), a koproduciraju Lukás Kokes i Pavla Janoušková Kubečková (Nutprodukce, Češka). Last Stop Trieste potprogram je industrijskog programa When East Meets West, a namijenjen je uskoro završenim dokumentarnim projektima. Snimku dodjele nagrade i sve nagrađene projekte koji su sudjelovali u industrijskim dijelu festivala, možete pronaći na ovom linku

Muzej Revolucije nagrađen na Last Stop Trieste 2021

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media