početna - Restart na IDFA-i 2021

Restart na IDFA-i 2021

Srijeda, 17.11.2021
            

Dugometražni dokumentarni film "Muzej revolucije" autora Srđana Keče i producentice Vanje Jambrović, koji nastaje u produkciji Restarta i koprodukciji kuća iz Srbije (Uzrok) i Češke (Nutprodukce), te HRT-a i Al Jazeera Documentary Channel iz Katara svoju će svjetsku premijeru imati na 34. izdanju Međunarodnog festivala dokumentarnog filma u Amsterdamu - IDFA, koji se održava od 17. do 28. studenog. Osim toga, Restart će se predstaviti i na industrijskom IDFA Forumu i to s projektom dugometražnog dokumentarnog filma "Snajka traži sreću" autorice Tee Vidović Dalipi i producenta Olivera Sertića, koji nastaje u koprodukciji s kućama iz Italije i Kosova. Više o projekcijama "Muzeja Revolucije" na IDFA-i možete saznati na ovom linku, a više o projektu "Snajka traži sreću" na IDFA Forumu možete saznati na ovom linku.  

Restart na IDFA-i 2021

osmrtnic livno smrtovnice

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media