početna - Masterclass snimatelja Vanje Černjula

Masterclass snimatelja Vanje Černjula

Petak, 19.11.2021
            

U suorganizaciji Restarta i Zagreb Film Festivala u subotu 20.11. 2021 od 15 do 17 sati na Akademiji dramske umjetnosti (Kazališna dvorana na adresi Trg Republike Hrvatske 5) će se održati masterclass predavanje hrvatskog snimatelja s američkom adresom Vanje Černjula. Vanja će govorit o filmskim i televizijskim projektima koji su obilježili njegovu filmografiju i o svom profesionalnom putu. Što je to filmski snimatelj i koja je njegova uloga u procesu stvaranja filmskog djela. Masterclass će moderirati predsjednik Hrvatske udruge filmskih snimatelja, Mario Sablić. Ulazak uz predočenje COVID potvrde. Sve zainteresirane za masterclass upućujemo da posjete Vimeo page Vanje Černjula na ovom linku te pogledaju clipove o kojima će biti riječ na masterclassu. 

Masterclass snimatelja Vanje Černjula

osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški livno umrli osmrtnice grude smrtovnice sarajevo osmrtnice smrtovnice osmrtnicama smrtovnice sarajevo smrtovnice visoko smrtovnice tuzla lektire lektira jastuci madraci cvijeće horoscope umrli vicevi sanovnik horoskop knjige recepti kalkulator

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media