početna - Između revolucija na radionici dok.incubator

Između revolucija na radionici dok.incubator

Četrvrtak, 21.04.2022
            

Dugometražni hibridni dokumentarni projekt 'Između revolucija' Vlada Petrija, koji nastaje u produkciji rumunjskog Activ Docsa u koprodukciji s Restartom, primljen je na važnu međunarodnu radionicu za filmove u postprodukciji dok.incubator. Ovaj program u tri posebna sessiona, uz vojsku eksperata iz raznih područja filma, za cilj ima pomoći producentima, redateljima i montažerima da finaliziraju svoje projekte i uspješno ih pripreme za međunarodnu distribuciju. Prvi dio počinje 25.4. u slovačkom mjestu Banska Štiavnica, nastavlja se u lipnju u češkom Olomoucu, a završava picture-lock sessionom u rujnu. Na prvoj radionici sudjelovat će redatelj Vlad Petri, producentica Monica Lazurean-Gorgan i jedan od montažera Andrei Gorgan.

Između revolucija na radionici dok.incubator

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media