početna - Beldocs otvara "Muzej Revolucije"

Beldocs otvara "Muzej Revolucije"

Ponedeljak, 16.05.2022
            

U sklopu 15. izdanja Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs u Beogradu prikazuje se "Muzej revolucijeSrđana Keče koji je ujedno i otvorio festival 11. svibnja u Domu omladine, a prikazuje se i u sklopu nacionalnog natjecateljskog programa. "Čast mi je da ovaj film otvara Beldocs, festival koji već godinama unazad njeguje program pun filmskih dragulja i jača vezu dokumentarnog filma u Srbiji s regionalnom i svjetskom scenom. Premijera 'Muzeja revolucije' u Srbiji je za mene poseban događaj. Nadam se da će publika u filmu pronaći jedan novi pogled na Beograd i na naše društvo, kao i bliskost sa životima koji su u njemu prikazani," rekao je Srđan Keča povodom premijere u Beogradu. Također film je netom prije srpske premijere imao i francusku premijeru na Festival International Jean Rouch koji se u Parizu održava od 08.05. do 18.05.  

Beldocs otvara

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media