početna - Daleko je Kandahar na pitchingu festivala Doclisboa

Daleko je Kandahar na pitchingu festivala Doclisboa

Četrvrtak, 06.10.2022
            

Dugometražni dokumentarni projekt u razvoju 'Daleko je Kandahar' Anite Čeko sudjelovat će na pitching forumu Nebulae koji se održava tijekom festivala Doclisboa u glavnom portugalskom gradu Lisabonu od 6. do 16.10.2022. Projekt na pitching forumu sudjeluje kao finalist industrijskog programa ZagrebDox Pro, a kao rezultat suradnje zagrebačkog i lisabonskog festivala. Nakon centralnog pitching foruma redateljica i producent Oliver Sertić sudjelovat će na sesiji individualnih razgovora s TV urednicima, potencijalnim međunarodnim koproducentima i ljudima iz dokumentarne industrije.

Daleko je Kandahar na pitchingu festivala Doclisboa

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media