početna - Sjajan festivalski niz Babajanje

Sjajan festivalski niz Babajanje

Srijeda, 19.10.2022
            

Kratki dokumentarac 'Babajanja' Ante Zlatka Stolice, nakon posebnog priznanja u Sarajevu i nagrade za najbolji kratki film na Makedoxu u Skopju, nastavio je uspješan festivalski niz. Na bjelovarskom DOKUArt-u, film je osvojio nagradu mladog žirija, a nedavno se kući vratio i s nagradom publike s Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu. 'Babajanja' je prošli tjedan prikazana i u programu Panorama velikog DOK Leipziga te revijalnom programu osječke Filmske runde. Kao kruna uspješnog mjeseca, došla je i nominacija za Silver Eye Award, nagrade za najbolji kratki dokumentarac srednje i istočne Europe, koja će biti dodijeljena 28.10. u sklopu češkog Jihlava International Documentary Film Festivala.  

Sjajan festivalski niz Babajanje

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media