početna - Restart partner Subversive Film Festivala

Restart partner Subversive Film Festivala

Petak, 16.05.2008
            

Restart je partner nadolazećeg, prvog Subversive Film Festivala koji se u Zagrebu održava između 18. i 24.5. Filmski program, uglavnom u kinu Europa, a predavanja, osim u kinu i u KIC-u, Arhitektonskom i Filozofskom fakultetu.

Subverzive Film Festival je svojevrsni homage burnim događanjima iz 1968. godine. Sa vremenske distance od četrdeset godina, kroz razgovore, diskusije, okrugle stolove i filmske projekcije preispituje utjecaje i posljedice 1968.osmaških previranja na sadašnjost. Veliki broj zanimljivih gostiju i predavača uz intrigantan izbor filmskih projekcija garancija su zanimljivog tjedna uz ovaj festival.    

Restart radi kompletnu video dokumentaciju svih predavanja i individualne intervjue s gostima. Neke od tih stvari naći ćete i na ovom portalu.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media