Neovisna lista oportunista

United Front of Opportunists

O filmu

Redatelji i scenaristi: Vedran Senjanović i Dejan Oblak
Montažeri: Hrvoje Mršić, Dejan Oblak
Snimatelji i tonski snimatelji: NLO
Dizajneri i mikseri zvuka: Borna Buljević, Tihomir Vrbanec
Kolor korekcija: Fran Sokolić

Izvršni producent: Tibor Keser
Producenti: Vanja Jambrović i Oliver Sertić
Koproducenti: Tena Perišin i Igor Mirković
Produkcija: Restart (HR)
Koprodukcija: Televizija Student (HR)

Web: https://www.facebook.com/oportunisti

FESTIVALI: 

Film je imao kino distribuciju u Hrvatskoj (Restart Label)

Prikazan na TV kanalu Al Jazeera Balkans

Dostupan u videotekama MaxTV-a i Bneta

 

Vedran Senjanović rođen je 1988. godine u Zagrebu. Apsolvent je novinarstva na Fakultetu politčkih znanosti u Zagrebu. Nakon završene gimnazije volontira u Studentskom Centru na Radiju SC gdje vodi svoju glazbenu emisiju. Nakon godine dana surađivanja na raznim projektima SC Kulture promjene angažiran je kao snimatelj, montažer i koordinator Kulturne Televizije. Kada se ne bavi tehnikom, s koredateljem Dejanom Oblakom radi na zajedničkom debitantskom filmu.

Dejan Oblak rođen je 1987. godine u Zagrebu. Apsolvent je novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Od 2012. radi na projektu pokretanja Televizije Student kao tehnički koordinator, realizator i grafički urednik. Sudjelovao je u više radionica na području audio-vizualnih medija među kojima “Snimanje, režija, montaža” Kino Kluba Zagreb, MOJO (Mobile Journalism, FPZG), itd. Autor je nekoliko televizijskih špica, kratkih igranih i eksperimentalnih filmova, a trenutno sa koredateljem Vedranom Senjanovićem radi na zajeničkom debitantskom filmu.

Neovisna lista oportunista

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.